Annullera Ditt kontrakt för andelslägenheten i Spanien och kräv att få Dina pengar tillbaka!

INGEN VINST, INGEN ANLEDNING TILL AVGIFTER!

GRATIS KONSULTATION UTAN NÅGRA KRAV!

logo-jlca

JLCA & AS.-Lawyers, en spansk advokatbyrå som tillhandahåller professionella juridiska tjänster både inom landet och internationellt och vi kan annullera Ditt kontrakt på andelslägenheten Du har på Kanarieöarna, på Costa del Sol-kusten, på Balearerna och i resten av Spanien.

GRATIS KONSULTATION UTAN NÅGRA KRAV!

FRAMGÅNGSRIK TIMESHARING FÅR ANNAN STRATEGI

INGEN VINST, INGEN ANLEDNING TILL AVGIFTER!

En del av våra klienter finner sig vara tungt belastade av alla krav från ett sådant kontrakt som de inte längre har råd med, där de inte kan sälja och i några fall är det också mycket krångligt att boka och använda sin andelslägenhet.

Du KAN annullera Ditt kontrakt och begära återbetalning av Dina pengar även om Du inte har nyttjat Din andelslägenhet under tiden om Du innehaft ett kontrakt från tiden före 1998.

VÅR ADVOKATBYRÅ KOMMER ATT HJÄLPA DIG ATT UPPNÅ DETTA SÅ SNABBT OCH ENKELT SOM MÖJLIGT

WE ATTEND CONSULTATION IN 24 HOURS

SNABBT

Vi besvarar Din förfrågan inom 24 timmar

legal-advice-inheritance-ta

EFFEKTIVT

Vi har vunnit hundratals fall angående andelslägenheter

timeshare-claims-spain

BEGÄR ÅTERBETALNING AV DINA PENGAR!

Du har möjlighet att begära återbetalning av alla inbetalningar Du har gjort i denna typ av kontrakt för andelslägenheter, plus lagstadgad ränta samt lagstadgade avgifter.

GÄLLER DETTA FÖR MITT KONTRAKT?

contract-timeshare-spain

Du kan annullera Ditt kontrakt om det lever upp till ETT av följande krav:

“Flytande veckor”.

Om Du köpte lägenheten permanent ELLER för en tidsperiod på mer än 50 år.

Om Du betalat in pengar under de tre första månaderna från det att Du skrev under kontraktet.

Om Ditt kontrakt inte lever upp till bestämmelserna i Konsumentlagen.

VI HJÄLPER DIG ATT ANNULLERA DITT KONTRAKT!

contract-timeshare-spain-compensation

Vi tillhandahåller initialt vår åsikt gratis och ger Dig ett FAST pris baserat på:

Om Du har ett genomförbart återbetalningskrav.

Värdet av återbetalningskravet.

Angående procedurerna för återbetalning.

Involverade kostnader.

Vi tar hand om pågående fall med kontrakt för andelslägenheter till en framgångsfaktor om 97,5 %.

VARFÖR DU KAN LITA PÅ OSS

Oberoende juridisk rådgivning

JLCA-lawyers-Spain

Du kan lite på att Din information tillhandahålls enbart för Ditt eget bästa.
Du spelar roll!

Rekommenderad

JLCA-lawyers-Spain

JLCA & As.-Lawyers är listade som rekommenderade advokatbyråer hos USA och Irlands ambassader, brittiska, franska och norska konsulaten liksom att vi är medlemmar av alla reglerade juridiska organisationer som IBA (International Bar Association) och ABA (American Bar Association).

Kvalificerade representanter

JLCA-lawyers-Spain

Vår personal består av fullt kvalificerade advokater med erfarenhet av timeshare och kan ge dig omfattande kostnadsberäkningar och skatter, samt tydliga och korta förklaringar av själva processen.

Inga språkbarriärer

JLCA-lawyers-Spain

Vår kontorspersonal inkluderar modersmålstalare i form av engelska som modersmål från både Storbritannien och USA liksom spanska, franska, tyska, ryska, italienska och norska, så Du kan känna Dig fullständigt trygg att vi förstår Dig genom hela processandet.

Kundtjänst i särklass

JLCA-lawyers-Spain

Vår kundtjänst har en hög nivå genom hela processen för att säkerställa att allt är lättförståeligt och tryggt.

Global täckning

JLCA-lawyers-Spain

Vi har kontor i Spanien i Alicante, Madrid, Barcelona, Marbella, Gran Canaria, i Storbritannien i London och filialer även i Paris, Bryssel, Miami. Vi täcker in hela det spanska rättsväsendet inklusive för Balärerna och Kanarieöarna.

VAD VÅRA KLIENTER SÄGER OM OSS

Rekommendationer från våra klienter

JLCA-lawyers-Spain

JLCA & Associates har arbetat med ett antal detaljerade fall för vårt företag och mig personligen. De har visat gott omhändertagande och professionalism, vilket är det viktigaste för att producera bra resultat.

Simon Dodsworth (Sunderland, Storbritannien)

JLCA har varit extremt hjälpsamma hela vägen genom mitt långdragna fall. De är mycket professionella, pålitliga och vänliga. Jag skulle vara väldigt glad att kunna få använda dem igen i framtiden.

Ian Napier (London)

När jag hade problem med mitt arv, fann jag JLCA & As och speciellt en av deras anställda, Mr. Gaffier, hade rätt svar. Genom att lyssna, förstå, vara effektiv och snabbt, professionell och alla dessa kvaliteter tillsammans har gjort det möjligt för oss att lösa problem till belåtenhet. Förmågan att kunna kommunicera utan svårigheter på franska var också avgörande. Jag rekommenderar därför detta företag i liknande fall som mitt.

Jean Perruisseau-Carrier (Paris).

Under har jag haft förmånen att kunna hänvisa klienter till JLCA & As.-Lawyers för att ta hand om olika svåra problem i Spanien. Vi vet att vi kan lita på deras expertis och förstklassiga tjänster för att garantera framgångsrika resultat. Våra klienter finner dem alltid effektiva, vänliga och lätta att ha att göra med.

David Weelher (advokat, London)

JLCA Lawyers hjälpte oss när vi köpte vår tomt och byggde vårt hus i Spanien. Vi fann dem vara mycket professionella och de säkerställde hela processen på ett effektivt sätt. Det var ett nöje att ha med dem att göra.

John & Norma Marksman (London)

Jag förvärvade egendom I Spanien, på samma sätt med stöd av JLCA advokatbyrå, som åtog sig hela det juridiska ansvaret för köpet (öppnade ett bankkonto, följde upp alla papper ...), så jag kunde bara komma direkt till huset. Jag rekommenderar dem starkt och deras tjänst (årliga tjänster). Detta är en riktigt bra tjänst som ger hjälp till utländska affärsmän som alltid har bråttom och inte precis känner till den spanska administrationen. Det är en nyckelfaktor. För min del, så är jag helt och hållet nöjd med de tjänster som erbjuds av JLCA-teamet.

Koffi Akpo Loukou (Marfil-kusten)

Jag skulle vilja tala om hur imponerad jag är av Emma Belgum och hennes aldrig sinande tålamod, humor och professionalism vid våra affärer genom åren med komplexitet, tidsåtgång och ibland mycket frustrerande fall. Ingenting är ett problem för henne och hon lade bara lite extra tid på att hjälp mig genom att förklara och översätta i allt som vi mötte på vägen. Tack så mycket Emma och kommer inte att tveka att rekommendera Dig och JLCA:s advokater till alla som behöver juridisk rådgivning.

Genevieve Foster (Berkshire, Storbritannien)

Jag har känt till JLCA:s advokater under mer än 10 år. Jag har alltid funnit dem hjälpsamma och uppmärksamma vid mina affärer med dem, både på personlig och affärsmässig nivå. Jag har presenterat dem för personliga vänner, familj och affärskontakter för dem under åren och de har varit mycket nöjda med de tjänster de erhållit. De arbetar mycket lika som inom brittisk lagstiftning och faktum är att de regelbundet kommer till London och sydöstra England för att möta klienter, vilket gör allt så mycket lättare.

Salim Somjee (London)

Jag har varit klient hos JLCA under mer än tio år och har alltid funnit att Jose-Luis, Emma och deras team vara experter, som är förtroendeingivande och professionella i allt de tar sig för. Deras service är exceptionell och de tvekar aldrig att gå den där extra milen för att kolla upp oss. Jag tvekar inte det minsta att rekommendera dem.

Marc Brennan (försäkringsmäklare, London)

Kontakt togs med den internationella firman JLCA & As. vid köp av en lägenhet i Denia (Comunidad Valenciana) i Spanien. Vi lyckades förvärva denna tack vare deras effektivitet, uppmärksamhet och professionalism. Mr. Benoît Gaffier var alltid närvarande vid vår sida för att klargöra allt in i minsta detalj så vi inte hade någonting att oroa oss över. Vi uppskattar dem verkligen och rekommenderar dem gärna.

Sonia och Francisco R. (Frankrike)

När jag misslyckades med att sälja min andelslägenhet via Timeshare blev jag presenterad för JLCA-advokaterna av Robert Alexander, CLC-medlem, jag kan inte tacka Jose-Luis & Emma Belgum nog för deras hjälp och hårda arbete, som gjorde att jag vann mitt fall & skulle vilja rekommendera dem till alla.

Hilary Howlett (London)

Jag använde mig av JLCA nyligen för att köpa egendom i Andalusien. Jag fick fantastiskt bra stöd och de ledde mig genom minfälten inom spansk egendomslagstiftning. Men de gav också annat stöd I form av att öppna bankkonton som var mer än jag förväntade mig. Jag skulle vilja rekommendera dem till alla som överväger att köpa egendom i Spanien.

Dave Millett (London)

Vi har varit klienter hos JLCA-advokaterna under många år. Vi har båda köpt och sålt egendom i Spanien och har fått utmärkta råd och service genom hela processen. Vi kan inte tacka personalen nog för att de hållit oss kvar på rätta vägen genom hela processen. De är mycket kunniga inom detta område och vill verkligen rekommendera dem.

Mr and Mrs Taylor (Ayrshire, Skottland)

JLCA är en ideal partner för att säkra köp av egendomar eller investera i Spanien från Frankrike, Belgien eller England. De ger bra råd om egendomar på ett professionellt sätt så att man kan fatta rätt beslut vid en transaktion. Detta utan att behöva göra avkall på något.

George Sánchez, chef för fastighetsbyrån Sigmaltea (Altea, Spanien)

För en mycket upptagen person som jag, som befinner mig i fjärran land, har JLCA varit den ideala partnern med sin goda service och professionalism i allt de åtar sig. De hanterar alla frågor som behöver hanteras och har agerat på min begäran även när jag var säker på att jag skulle vara tvungen att vidta kostsamma resor själv vid behov. Jag har alltid bemötts med professionalism, men ändå på ett mycket vänligt sätt – jag kan inte begära mera.

Lucjan Slomka (London, UK)

Vi har använt oss av JLCA-advokaterna under många, många år nu och under denna period har vi alltid funnit dem pålitliga, professionella och mycket vänliga. Jag rekommenderar dem varmt liksom deras tjänster.

Simon Dodsworth (Sunderland, UK)

Jag star i stor tacksamhetsskuld till firma JLCA and As.-Lawyers och deras personal för deras utmärkta arbete, som motsvarade våra höga förväntningar. Noggrant arbete och snabb kommunikation under en komplicerad process gällande arvet efter mina föräldrar. Positivt resultat både i praktiken och vad det gäller den administrativa processen och inte minst för deras goda kommunikation med alla medlemmar i vår familj.

Antonio Migueles (Frankrike)

Som advokat själv sedan manga år, uppskattar jag att de tar del av alla juridiska frågor med en sådan lätthet och noggrannhet. När man kombinerar en juridisk fråga med ett annat språk och procedurer man inte är bekant med, kan det vara frestande att säga att säga någonting alls. Jag är glad över att jag varit klient hos JCL-advokater sedan många år tillbaka, hos Jose-Luis och hans personal har jag alltid blivit både effektivt och professionellt bemött. De förstår till fullo vilka förväntningar internationella klienter har. Så vi rekommenderar dem varmt!

Mr and Mrs Taylor (Ayrshire, Skottland)

Har precis avslutat en egendomsaffär med hjälp av JLCA & AS. till en rimlig kostnad. Jag kommer speciellt att komma ihåg teamets professionalism och i synnerhet Mr. Gaffier och Mr. Campillo, som alltid vetat att besvara mina frågor snabbt och adekvat. En ytterligare pluspoäng är det att de har advokater som är flerspråkiga och i synnerhet finns där fransktalande advokater. Man har också alltid med sig två notarier, vilket är mycket viktigt. Jag rekommenderar dem därför varmt.

Sonia Mehannek (Alicante, Spanien)

Ett verkligt professionellt team som är vänliga och uppmärksamma och tar sig an alla dina problem allt efter behov. Jag rekommenderar dem varmt.

Olivier Bourquin (Genéve, Schweiz)

Testimonials-JLCA-Lawyers
Logo-JLCA-Lawyers-blanco

KONTOR I SPANIEN

Avda. Escandinavia,
72
C.C. Altomar II, L. 6-7-8, M-E
03130 Gran Alacant (Alicante)

Spanien

 

contact@jlcalawyers.com

 

(+34) 966 698 796

KONTOR I STORBRITANNIEN

Second floor, Berkeley Square House
Berkeley Square, Mayfair,
London, W1J 6BD

Storbritannien

 

london@jlcalawyers.com

 

(+44) 20 7190 9911

FILIALER I USA

1110 Brickell Avenue 
Suite 810
Miami, FL 33131

USA

 

miami@jlcalawyers.com

 

(+1) 786 870 4921